Palokunnan talo on vuonna 1915 rakennettu perinteinen hirsirunkoinen palokunnan talo. Talo ja paloasemakiinteistö sijaitsevat samalla tontilla Lappeenrannan Myllymäen kaupunginosassa, lähellä keskustaa mutta kuitenkin lähes maalaismaisemassa.

Talon tilat koostuvat juhlasalista, pienemmästä ravintola -osasta, keittiöstä sekä eteisestä jossa sijaitsevat narikka -ja wc-tilat. Tiloja on peruskorjattu palokuntalaisten talkootyönä kuluneen 25 vuoden aikana.

Vpk vuokraa taloa erilaisiin tilaisuuksiin; on järjestetty häitä, syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, koulutustilaisuuksia, pikkujouluja, sukukokouksia ja tanssiaisia. Palokunnan talo on toiminut pitkän olemassaolonsa aikana monien tapahtumien pitopaikkana.

Juhlasalissa on käytettävissä mm. esiintymislava, äänentoistolaitteisto, piano sekä vuokrattavissa on viedeotykki. Salissa on istumapaikkoja 120 hengelle. Lisäksi vuokrattavissa on täydellinen astiasto pöytäliinoineen.

Ravintolaosa on myös vuokrattavissa erikseen pienempiä tilaisuuksia varten kuten kokouksiin tai kerhoiltoihin.

Talon vuokrausta koskevat tiedustelut ja varaukset mieluiten sähköpostilla armilanvpk@gmail.com tai p. 05-4161151 kello 18 jälkeen.